

## SDIC COMMUNITY COLLEGE WORKFORCE DEVELOPMENT COUNCIL MEETING

September 11, 2020 10:30 am to Noon AGENDA

+1 669 900 6833 (US Toll) Meeting ID: 936 9364 6787

## https://ccconfer.zoom.us/j/93693646787

Time	Item	Speaker
10:30 (5 min)	1. Welcome/Introductions	M. Smith
10:35 (5 min)	2. Approval of August 14, 2020 Minutes (attachment)	M. Smith
	3. Program Recommendations (none)	A. Taccone
10:40 (40 min)	<ul> <li>4. The Labor Market – Economic Recovery</li> <li>Continuous Improvement Model (attachment)</li> <li>Sector Profile/Strategy (attachments)</li> </ul>	T. Ngo Bartel
	o Healthcare	C. Lafuente
	Now sector strategy	T. Ngo Bartel M. Smith
	New sector strategy	IVI. SIIIILII
11:20 (25 min)	5. Technology	M. Smith
	<ul><li>Original agreements</li><li>Guiding Principles (attachment)</li></ul>	
	<ul> <li>Discussion</li> </ul>	
	<ul> <li>Hubspot – <u>New Investment</u></li> </ul>	K. McMackin
11:45 (5 min)	6. Regional Professional Development (attachment)	H. Cavazos M. Rosas
11:50 (5 min)	7. CCCAOE Update	J. Patel
11:55 (5 min)	8. Roundtable	A. Taccone
	Adjourn	

Next meeting: Friday, October 9, 2020. We will notify you of the venue of the next meeting.