

SDIC COMMUNITY COLLEGE WORKFORCE DEVELOPMENT COUNCIL MEETING

September 10, 2021 10:30 am to Noon AGENDA

Time	Item	Speaker
10:30am (5 mins)	1. Welcome/Introductions	D. Brown
10:35am (5 mins)	2. Approval of 8.13.2021 Minutes (attachment)	D. Brown
10:40am (5 mins)	3. Program Recommendations from Deans' Council	A. Taccone
10:45am (10 mins)	4. Regional Equity Project (attachment)	B. Gamboa
10:55am (15 mins)	 5. Regional Collaboration and Coordination Grant RFA Update New Employer Engagement Model (attachment) 	D. Brown K. McMackin
11:10am (15 mins)	 4. Regional Director Updates Adv Manufacturing Adv Transportation & Logistics Business/Entrepreneurship Health ICT Life Science/Biotech (attachments) 	R. Chow J. Kropp J. Patel C. Lafuente D. Rinehart K. Wong
11:25am (30 mins)	5. Roundtable	D. Brown

Next meeting: Friday, October 8, 2021.