

SDIC COMMUNITY COLLEGE Implementation Committee Meeting

January 13, 2023 12:30 pm to 2:30 pm AGENDA

Time	Item	
12:30pm (5 mins)	1. Welcome/Introductions	Ben
12:35pm (10 mins)	2. LAEP Status Update	Ben/Alex
12:45pm (30 mins)	3. Equity Report Update	Ben
1:15pm (15 mins)	4. Data & Research Committee	Alex/Eddie
1:30pm (10 mins)	5. CAEL Conference	Ben
1:40pm (15 mins)	 6. CCCAOE Presentations Theme: Super S/heros Leveraging Partnerships Outside of Community Colleges Deadline for proposals 1/31/23 	Danene
1:55pm (5 mins)	7. Wrap Up	Ben

Next meeting: Friday, February 10th at 12:30pm