

SDIC Community College Deans' Council Meeting

March 4, 2022 8:30-10:00 am

AGENDA

Time	Item	Speaker
8:30am (5 mins)	1. Welcome & Introductions	A. Taccone
8:35am (5 mins)	2. Minutes from 2.11.22 (attachment)	A. Taccone
8:40am (15 mins)	3. Program RecommendationsMiraCosta College	A. Taccone
	 Certificate Of Achievement In Digital Pho- CoA 	tography; MODIFICATION;
	 Associate In Arts Digital Photography; MC 	DDIFICATION; AA
	February LMI Requests Report (attachment)	
8:55am (20 mins)	4. Spending/Close-out	S. Cox
	Round 4Round 5	
	Round 6	
9:15am (10 mins)	5. CCCAOE VP Selection	A. Taccone
9:25am (5 mins)	6. Faculty Institute Final Reminders	T. Ngo Bartel
9:30am (5 mins)	7. Augmented- /Virtual- Reality Training	T. Ngo Bartel
9:35am (15 mins)	8. Updates/Reminders	All

Next meeting: CCCAOE Wednesday, April 6, 2022 at 10am